CEMAL ERSOY TÜGİAD YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

40’ı aşkın ülkeden aramıza katılacak olan Alpagutlarımızı Turkey değil Türkiye olarak ağırlamaktan onur duyacağız.
7 Mart 2021
TÜGİAD Kırgızistan Temsilciliği açıldı
5 Mayıs 2021

CEMAL ERSOY TÜGİAD YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE SEÇİLDİ

Türkiye Alpagut Federasyon Başkanı Cemal ERSOY, TÜGİAD’ın 18. Olağan Genel Kurulunda tek aday olarak seçime giren ve TÜGİAD tarihinde bir ilke imza atarak ‘’ İlk Kadın Genel Başkan’’ olan TÜGİAD Genel Başkanı Nilüfer ÇEVİKEL’i kutlarken, Türkiye ekonomisin en önemli değerlerinin başında gelen TÜGİAD’ın yeni dönemde başarılı çalışmalara imza atacağına dair inancının tam olduğunu söyledi.

35 Yıl önce genç iş insanları tarafından Türkiye ekonomisine katkı sağlamak ve birlikteliklerini bir çatı altında toplamak için kurulan Türkiye Genç İş Adamları Derneği 18.Olağan Genel Kurulunu tamamladı.

Bursalı sanayici ve iş insanı, DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer ÇEVİKEL TÜGİAD Genel Başkanlığı seçimine tek aday olarak katıldı. TÜGİAD üyelerinden tam oy alarak güven tesis eden Nilüfer ÇEVİKEL, TÜGİAD tarihinde bir ilke imza atarak ‘’ Türkiye Genç İş Adamları Derneği’nin İlk Kadın Genel Başkanı oldu.

TÜGİAD dernek tüzüğünün 1.Maddesi olan ‘’ Derneğin adı Türkiye Genç İş Adamları Derneği’dir , kısa isim olarak TÜGİAD kullanılır ‘’ maddesinin üyelerden gelen dilekçeler doğrultusunda değiştirilmesi gündeme geldi. Derneğin isminin ‘’ Türkiye Genç İş İnsanları Derneği’’ olarak değiştirilmesi TÜGİAD üyelerinin oylamasına sunuldu ve oy birliğiyle derneği yeni ismi ‘’ Türkiye Genç İş İnsanları Derneği ‘’ olarak kabul edilirken kısaltmasının ise TÜGİAD olarak devam etmesine karar verildi.

Devamı

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir